Nasza firma została założona w 1993 roku przez Agatę i Dariusza Szatan.
W ciągu wieloletniej działalności przerodziła się z małej lokalnej hurtowni w prężnie działające zakłady mięsne.
W naszej działalności stawiamy przede wszystkim na jakość dostarczanego surowca. Specjalizujemy się rozbiorze, pakowaniu i mrożeniu mięsa wieprzowego oraz drobiowego. Zajmujemy się również produkcją wędlin pod marką GOŚCINIEC opartą na tradycyjnych recepturach.
Na dzień dzisiejszy możemy pochwalić się trzema oddziałami produkcyjnymi, w których zatrudniamy kilkadziesiąt osób:
ZAKŁAD ROZBIORU MIĘSA WIEPRZOWEGO
42-500 Będzin Łagisza, ul. Dąbrowska 24
ZAKŁAD ROZBIORU MIĘSA DROBIOWEGO
41-200 Sosnowiec, ul. Chemiczna 12
ZAKŁAD PRODUKCJI WĘDLIN
41-200 Sosnowiec, ul. Chemiczna 12
Wszystkie oddziały posiadają wdrożony system HACCP oraz wszystkie pozwolenia do handlu na terenie Unii Europejskiej i nie tylko. Cały proces produkcji elementów jest monitorowany przez powiatowych lekarzy weterynarii.
Zdecydowanym atutem jest własna flota samochodów dostawczych wyposażonych w chłodnie, dzięki czemu jesteśmy w stanie dostarczyć zamówiony towar naszym klientom w każde miejsce nawet tego samego dnia.